R.M. Berendsen

Advocaat

Robert M. Berendsen (1966) studeerde Internationaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na voltooiing hiervan volgde hij een tweede studie: Nederlands recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Robert was van 1995 tot 2004 werkzaam bij Boekel De Nerée Advocaten, Notarissen, Belastingadviseurs. In deze periode heeft hij onder andere de afdeling incassorecht opgezet en geleid. Mede vanwege zijn passie voor- en kennis van Informatie Technologie en programmeren was hij verantwoordelijk voor vernieuwing van de automatisering binnen het kantoor. Verschillende technologische ontwikkelingen bij Boekel De Nerée zijn onder zijn leiding ontwikkeld en geïmplementeerd.

Robert is in 2005 beëdigd als advocaat en staat in zijn praktijk zowel ondernemers als particulieren bij op het gebied van het huurrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en incassozaken.

Daarnaast is Robert voorzitter van het College van Beroep van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur en is hij bestuurslid van het Verbond Belangenbehartiging Vervolgingsslachtoffers.

Robert spreekt en schrijft naast Nederlands ook Engels en Frans. Ook spreekt Robert een aardig woordje Duits, Portugees, Hebreeuws en Spaans.

L.M.J. Pelswijk

Advocaat

Lorenzo M.J. Pelswijk (1983) studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam alwaar hij zijn master Privaatrecht behaalde. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij het T.M.C. Asser Instituut in Den Haag. Na voltooiing van zijn studie heeft Lorenzo gewerkt bij een advocatenkantoor en de nodige proceservaring opgedaan bij een deurwaarderskantoor alvorens de advocatuur in te stappen.

Lorenzo is in 2012 beëdigd als advocaat en staat in zijn praktijk zowel ondernemers als particulieren bij op het gebied van het huurrecht, arbeidsrecht en de WSNP.

Naast zijn passie voor het recht is Lorenzo fervent voetbalfan. Zo heeft hij stage gelopen bij Pro Agent en is hij sinds 2012 lid van de tuchtcommissie KNVB west I.

Lorenzo spreekt en schrijft naast Nederlands ook Engels.

S.M.R. Berendsen

Jurist

Sara Berendsen (1998) studeert Nederlands recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Sara werkt naast haar studie als jurist bij Mr. Berendsen advocaten en verricht ondersteunende werkzaamheden voor de advocaten.

Sara spreekt en schrijft naast Nederlands ook Engels.

Onze specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht en huurrecht, en het recht waarmee het MKB te maken krijgt. Bij de beschrijvingen van de verschillende advocaten kunt u meer vinden over de specialisaties.