Robert M. Berendsen

Advocaat

Robert M. Berendsen (1966) studeerde eerst Internationaal recht aan de Universiteit van Amsterdam en daarna Nederlands recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.
Na op 18 maart 2005 te zijn beëdigd als advocaat, is hij op 1 januari 2006 voor zichzelf begonnen. Eerst in samenwerking met mr. Van Heusden en sinds deze met pensioen is gegaan samen met zijn medewerkers onder de naam Mr. Berendsen Advocaten. Mr. Berendsen is gespecialiseerd in het incasso, arbeids- en huurrecht en is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten
Daarnaast is Robert voorzitter van het College van Beroep van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur.
Robert spreekt en schrijft naast Nederlands ook Engels en Frans. Ook spreekt Robert vloeiend Duits en Spaans.

Lorenzo M.J. Pelswijk

Advocaat

Lorenzo M.J. Pelswijk (1983) studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam alwaar hij zijn master Privaatrecht behaalde. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij het T.M.C. Asser Instituut in Den Haag. Na voltooiing van zijn studie heeft Lorenzo gewerkt bij een advocatenkantoor en de nodige proceservaring opgedaan bij een deurwaarderskantoor alvorens de advocatuur in te stappen.

Lorenzo is in 2012 beëdigd als advocaat en staat in zijn praktijk zowel ondernemers als particulieren bij op het gebied van het huurrecht, arbeidsrecht en de WSNP.

Naast zijn passie voor het recht is Lorenzo fervent voetbalfan. Zo heeft hij stage gelopen bij Pro Agent en is hij sinds 2012 lid van de tuchtcommissie KNVB west I.

Lorenzo spreekt en schrijft naast Nederlands ook Engels.

Onze specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht en huurrecht, en het recht waarmee het MKB te maken krijgt. Bij de beschrijvingen van de verschillende advocaten kunt u meer vinden over de specialisaties.