Geen onderdeel van een categorie

Zakelijk Belvrij Totaal van KPN?

By 12 juli 2014 november 14th, 2018 No Comments

Heeft u een Zakelijk BelVrij Totaal abonnement en heeft KPN u in juni van 2014 een brief gezonden waarin staat dat u de “Fair Use Policy “overschrijdt” omdat u veel meer bent gaan bellen? Dan zit u in hetzelfde schuitje als Mr. Berendsen Advocaten.

Mr. Berendsen Advocaten heeft inmiddels tegen KPN een gerechtelijke procedure aanhangig gemaakt, omdat KPN de boel oplicht.

Uit de de Productvoorwaarden Zakelijk BelVrij Totaal blijkt dat het product bedoeld is voor klanten die voorheen met CPS bellen. Volgens de voorwaarden behoudt KPN zich in geval van geconstateerd misbruik of excessief gebruik het recht voor om die maatregelen te treffen die hij nodig acht om het misbruik of excessief gebruik te beëindigen. Daarvan is natuurlijk geen sprake als u normaal gebruik maakt van de dienst (dus niet als u bijvoorbeeld tegen betaling gebruik laat maken door anderen van uw telefoonlijnen).

Mocht u ook de dupe zijn van deze praktijk van KPN, stuur ons dan een email met in het onderwerp “Zakelijk Belvrij Totaal van KPN” en een kopie van uw contract en de brieven die u heeft ontvangen. Wij zullen dan proberen om zonder kosten voor u (door die kosten op KPN te verhalen) uw recht alsnog te krijgen, net zoals wij dat voor onszelf hebben gedaan.

Robert Berendsen

Robert M. Berendsen (1966) studeerde Internationaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na voltooiing hiervan volgde hij een tweede studie: Nederlands recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.