Skip to main content

Aan de slag als advocaat bij Mr. Berendsen Advocaten

We are looking for a lawyer-employee or lawyer-trainee!

Mr. Berendsen Advocaten is gevestigd aan de Middenweg te Amsterdam in een oud bankkantoor. In de kelder hebben wij nog een echte grote bankkluis waarin de server staat en waarin het archief is geherbergd.

Wij houden ons bezig met arbeidsrecht, huurrecht en ondernemersrecht: de juridische kwesties waarmee het MKB zoal te maken krijgt.

Wie zoeken wij?

Je bent actief in het burgerlijk recht of het bestuursrecht. Dat kan een rechtsgebied zijn waar wij ons al op richten, maar dat kan ook een aangrenzend rechtsgebied zijn, zoals personen en familierecht, zolang wij maar in staat zijn om elkaar waar te nemen bij ziekte of vakantie.

Spreek je vloeiend Frans of Spaans? Dan heb je bij ons een streepje voor!

Wij zoeken mensen die zelfstandig, voor eigen rekening, de praktijk onder de pet van Mr. Berendsen Advocaten willen drijven. Of je nou al je stageverklaring hebt of niet, wat belangrijk is dat je voldoende vertrouwen hebt dat je zelfstandig voldoende werk kunnen binnenhalen voor jezelf. Je deelt de algemene kantoorkosten met de overige advocaten.

Geen investering, lage kosten

Geen investering: wij zorgen ervoor dat je meteen aan de slag kunt: netwerk, software, bureau. Alles staat er. Ook de maandelijkse kosten zijn beperkt. Een bestaand netwerk waaruit je werk krijgt op je eigen terrein is nuttig. Ons kantoor trekt werk aan op meerdere rechtsgebieden met een eigen internetstrategie. We verwachten een ondernemende instelling, zoals het vermogen om zaken binnen te halen en klanten te binden. Je hebt al een eigen praktijk of je wilt een eigen praktijk opbouwen.

Ben je nog niet zo lang advocaat dan zijn onze ervaren advocaten bereid hun know-how te delen.

We richten ons op kleine en middelgrote ondernemers, ZZP’ers en instellingen, maar ook op particulieren. Daarom zie je op onze website een onderscheid naar zakelijk en particulier. Wij werken ook op toevoeging.

We zoeken een ondernemend ingestelde advocaat die graag met collega’s spart en voor wie kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Je bent bereid bij te dragen aan het succes van de maatschap, bijvoorbeeld door te bloggen op onze website. Een jonge generalist zonder eigen praktijk kan bij ons een vliegende start maken en zich later specialiseren. Maar je kunt ook een ervaren specialist met eigen netwerk zijn die de voordelen ziet van aansluiting bij een goed georganiseerd kantoor. Je hebt plezier in het vak, net als wij.

Je heb vrijwel geen investering nodig. De kosten zijn relatief laag en je omzetdoel bepaal je zelf. Ben je nog geen ondernemer? Dan helpen we je met de start.

Goede ICT

We geloven in goede ICT als manier om flexibel te kunnen werken. We werken via een server en desktops op de vaste werkplek en laptops voor flexibel werken. Inloggen kan ook thuis of onderweg via een beveiligde verbinding. Voor het produceren van documenten, taak- en termijnenbeheer, tijdschrijven en factureren gebruiken we zelf ontwikkeld systeem dat al twintig jaar veel werk uithanden neemt.

Ondernemend

We verwachten van de nieuwe advocaat een persoonlijke visie op het werven van nieuwe cliënten. Dat neemt niet weg dat ons kantoor veel aanloop heeft en dat een starter bij ons kantoor direct aan de slag kan met binnenkomende nieuwe zaken. We vragen je regelmatig te bloggen of te vloggen omdat dat structureel bijdraagt aan de toestroom van nieuwe cliënten.

Gelijke kansen

Wij staan voor gelijke kansen voor iedereen. Jouw ambitie is wat telt, niet waar je wieg of die van je ouders heeft gestaan en ook niet met wie je in bed ligt. Spreekt jou dat aan, dan ben je van harte welkom.

Interesse?

Stuur je CV en businessplan naar Robert Berendsen, info@mrberendsen.nl

Chat openen
1
Stuur ons een bericht/Send us a message/Envoyez-nous un message WhatsApp.