Skip to main content

Robert M. Berendsen

Advocaat

Robert M. Berendsen (1966) studeerde eerst Internationaal recht aan de Universiteit van Amsterdam en daarna Nederlands recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.
Na op 18 maart 2005 te zijn beëdigd als advocaat, is hij op 1 januari 2006 voor zichzelf begonnen. Eerst in samenwerking met mr. Van Heusden en sinds deze met pensioen is gegaan samen met zijn medewerkers onder de naam Mr. Berendsen Advocaten. Mr. Berendsen is gespecialiseerd in het incasso, arbeids- en huurrecht en is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten.
Mr. Berendsen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
- arbeidsrecht
- huurrecht
- verbintenissenrecht
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
Daarnaast is Robert voorzitter van het College van Beroep van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur.
Robert spreekt en schrijft naast Nederlands ook Engels en Frans. Ook spreekt Robert vloeiend Duits en Spaans.

Zahirra N. Daniëls-Ashruf

Advocaat

Z.N. Daniels-Ashruf (1980) studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden, waar zij de Masteropleiding Arbeidsrecht afrondde. Tijdens haar studie heeft zij bij een grote vakbond gewerkt en veel ervaring opgedaan met CAO-recht. Hierna heeft zij de postacademische specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht met goed gevolg afgerond. Zij heeft ervaring met het procederen in kanton -en bestuursrechtzaken en bezwaar- en beroepszaken op het gebied van het Arbeidsrecht en het Sociaal zekerheidsrecht. Zahirra werkt voor werknemers, werkgevers en overheden.

In haar vrije tijd sport en wandelt zij en is zij graag met familie en vrienden.

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht en huurrecht, en het recht waarmee het MKB te maken krijgt. Bij de beschrijvingen van de verschillende advocaten kunt u meer vinden over de specialisaties.

Chat openen
1
Stuur ons een bericht/Send us a message/Envoyez-nous un message WhatsApp.